Algemene afspraken:

Zoals het spreekwoord het zegt: ‘goede afspraken maken goede vrienden’ en op die manier maken we er ongetwijfeld een topjaar van! Om onze wekelijkse activiteiten op een vlotte manier te laten verlopen maken we graag volgende afspraken:

  • We vragen aan alle KSA’ers om zeker op tijd te komen voor de activiteiten. Hou er rekening mee dat er omstreeks 14u heel wat verkeer richting de Valkaart gaat en dat iedereen dus best op tijd vertrekt.

  • Een KSA-er is trots op zijn of haar jeugdbeweging en wil dit maar al te graag aan iedereen te tonen. Hiervoor kan je terecht bij onze tokshop. Uiteraard verplichten wij niemand om zich een volledig nieuwe outfit aan te schaffen, maar toch staan we erop dat elk KSA-lid een sjaaltje draagt tijdens de activiteiten. Zo kunnen we jullie van ver herkennen en weet iedereen meteen dat ze met een echte KSA’er te maken hebben!

  • Alle leden van KSA Ten Rode Oostkamp schrijven zich officieel in bij de inschrijvingsstand of bij één van onze banhoofden. Zo zijn jullie het hele jaar door verzekerd en kennen we jullie contact- en medische gegevens.