Inschrijven

Ben je ervan overtuigd dat je lid wil worden bij KSA Ten Rode Oostkamp? Aarzel dan niet en schrijf je hier in!

Zoals vorig werkjaar werken we met online inschrijvingen! Zo kan je makkelijk thuis alle nodige gegevens invullen en indien jullie dat wensen komen we daarna graag bij jullie langs voor een babbel, kennismaking of extra uitleg! Indien u thuis niet over een computer beschikt, kunt u op zaterdag na de activiteit terecht aan de info-stand in de Schakel, waar de inschrijving op papier kan ingevuld worden.

Hoe ga je te werk?

Vul hieronder de gegevens van uw KSA’er in, en duid op het einde aan of u al dan niet een leidingbezoek aan huis wenst. Indien dit het geval is, neemt de leiding later contact met u op om verder af te spreken!

De inschrijving wordt vervolgens definitief van zodra de betaling van het lidgeld uitgevoerd wordt. De prijs van het lidgeld bedraagt 30EUR en de betaling gebeurt via overschrijving op ons rekeningnummer BE20 1430 7877 8956 met mededeling 'Jaarinschrijving + naam + voornaam kind + ban'. Betalen kan ook door middel van SJaCos-bonnen, een betaalmiddel dat wordt aangeboden door de gemeente Oostkamp. Dit kan elke zaterdag tussen 16u en 16u30 aan de info-stand in de Schakel.

Van zodra de betaling werd uitgevoerd, is uw kind officieel ingeschreven en verzekerd voor het hele werkjaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Contacteer bondsleidster Laura Deboelpaep via mail naar info@ksa-oostkamp.be of per telefoon naar 0496/42 74 17!

Vanaf zaterdag 16 september 2017 kunt u uw KSA'er hier online inschrijven voor het nieuwe werkjaar. Wij houden u op de hoogte!