Inschrijven

Ben je ervan overtuigd dat je lid wil worden bij KSA Ten Rode Oostkamp? Aarzel dan niet en schrijf je hier in! Zoals vorige werkjaren werken we met online inschrijvingen! Zo kan je makkelijk thuis alle nodige gegevens invullen. Vanaf dit jaar bieden we standaard een HUISBEZOEK aan. Op die manier willen we het contact met de ouders terug versterken. Zo’n bezoek dient voor een babbel, kennismaking of extra uitleg over de werking. Ook indien er inlichtingen of andere bemerkingen zijn over uw KSA’er kunt u deze melden. Zo zijn wij optimaal op de hoogte over uw KSA’er. Enkel als je het zelf niet noodzakelijk vindt voor een huisbezoek, kunt u aanduiden dat u liever geen huisbezoek wilt. Indien u thuis niet over een computer beschikt, kunt u op zaterdag na de activiteit terecht aan de info-stand in de Schakel, waar de inschrijving op papier kan ingevuld worden.

Hoe ga je te werk?

Vul hieronder de gegevens van uw KSA’er in. Voor een huisbezoek zal de leiding met u contact opnemen via mail of telefoon. De inschrijving wordt vervolgens definitief van zodra de betaling van het lidgeld uitgevoerd wordt. De prijs van het lidgeld bedraagt 35 EUR en de betaling gebeurt via overschrijving op ons rekeningnummer BE20 1430 7877 8956 met mededeling 'Jaarinschrijving + naam + voornaam kind + ban'. Betalen kan ook door middel van SJaCos-bonnen, een betaalmiddel dat wordt aangeboden door de gemeente Oostkamp. Dit kan elke zaterdag tussen 16u en 16u30 aan de info-stand in de Schakel.

Van zodra de betaling werd uitgevoerd, is uw kind officieel ingeschreven en verzekerd voor het hele werkjaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Contacteer bondsleidster Hannah Van Eeno via mail naar info@ksa-oostkamp.be of per telefoon naar 0497 39 72 51!

Vanaf zaterdag 8 september 2018 kunt u uw KSA'er hier online inschrijven voor het nieuwe werkjaar. Wij houden u op de hoogte!