Voetbaltornooi:

logo tornooi
Naar 2 jaarlijkse gewoonte organiseert KSA Oostkamp een voetbaltoernooi ten voordele van een goed doel. Dit jaar vindt dit gebeuren plaats op zondag 25 maart 2018
.
Jullie zijn welkom met een ploeg van 7 personen (5 spelers + 2 reserves) van zowel mannen als vrouwen voor een luttele prijs van 40 EUR. Voor dit bedrag staan de hele dag douches en kleedkamers ter beschikking en kunnen jullie genieten van bronwater & een gratis zuipkaart. Mits (vrijblijvend) een extra vergoeding van 1 EUR per persoon hebben jullie de mogelijkheid zich deze dag te laten verzekeren. Wel willen we jullie erbij zeggen dat er ook dit jaar een Rode Kruis post aanwezig zal zijn. Mensen die reeds lid zijn van een KSA/FOS/VKSJ vereniging zijn sowieso verzekerd en kunnen deze extra optie als teniet beschouwen.

Dit tornooi vindt plaats op een voetbalterrein op het domein van De Valkaart, A. Rodenbachstraat 42. Volg de pijltjes vanaf de ingang van de Valkaart. Eten en drinken zijn ter plaatse aan schappelijke prijzen voorzien. Jullie worden om 9u30 (stipt!) verwacht voor de aanvang van het tornooi! Voor de vrouwen zal dat een uurtje later zijn (10u30). Supporters en sympathisanten zijn natuurlijk ook welkom.

Vooraf inschrijven is verplicht en er kunnen max. 16 mannen en 8 vrouwen ploegen deelnemen. Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. En dit ten laatste tegen donderdag 15 maart 2018.

Let op! Vanaf dit jaar ben je pas definitief ingeschreven als wij het totaal bedrag op onze rekening ontvangen hebben! Zolang je dus nog niet overgeschreven hebt zal je ploeg dus niet zichtbaar zijn bij alle definitief inschreven ploegen en maken andere ploegen nog evenveel kans om zich al dan niet voor jullie in te schrijven. Bij verdere vragen kun je ons altijd bereiken via 0488 69 68 90 of mail gewoon naar voetbaltornooi@ksa-oostkamp.be.

Inschrijfformulier:

Inschrijvingen tijdelijk geblokkeerd tot alle betalingen verwerkt zijn, indien we van de voorlopig ingeschreven ploegen geen betaling voor 1 april ontvangen komen deze plaatsen onverbiddelijk terug vrij!

Extra informatie:

Reeds ingeschreven ploegen:

Nog 2 (van de 16) vrije plaatsen beschikbaar! Hier alvast een lijst van alle ingeschreven ploegen:

Definitief ingeschreven mannen ploegen:

1. 1. pompe jongu
  2. 2. Veld 2
  3. 3. Scouts Stad Torhout
  4. 4. KSA SINT-LENAERT
  5. 5. Zuidoostkamp
  6. 6. ‘T PUTJE
  7. 7. FC Gerard
  8. 8. cercle sportief
  9. 9. Dynamo Vassenoare
  10. 10. Wilgenland
  11. 11. KSA Ten Briel
  12. 12. Nieuwenhove City
  13. 13. Vaganza
  14. 14. TEAM STEINER

Voorlopig ingeschreven mannen ploegen:

1. 1. Menapiërs
  2. 2. De Compies

Reeds ingeschreven vrouwen ploegen:

Nog 4 (van de 8) vrije plaatsen beschikbaar! Hier alvast een lijst van alle ingeschreven ploegen:

Definitief ingeschreven vrouwen ploegen:

1. 1. menagoals
  2. 2. De zeesterren
  3. 3. The Red Capes
  4. 4. Goal Diggers

Voorlopig ingeschreven vrouwen ploegen:

...momenteel staan er geen ploegen in de wachtrij tot betaling

Reglement:

reglement afbeelding
Bij elke ploeg staan 4 veldspelers en 1 doelman op het terrein. Dit jaar zullen alle wedstrijden 2x10 minuten duren met telkens 5min pauze tussen de 2 helften. Ook de finale, troosting en halve finales dus!
De spelregels van veldvoetbal gelden, behalve in de volgende gevallen:
  • - buitenspel bestaat niet
  • - er wordt ingetrapt ipv ingeworpen
  • - vervangingen zijn onbeperkt als de bal stil ligt
  • - een rechtstreeks doelpunt bij een intrap is ongeldig

De kwartfinales worden gespeeld tussen de 1ste en de 2de ploeg uit elke poule. De 3de en 4de ploeg uit elke poule gaat door naar de kwartfinales van de verliezers competitie. (meer details zie schema onderaan deze pagina)
Bij een gelijk aantal punten tussen bepaalde ploegen (1ste, 2de, 3de of 4de van een poule) zal worden gekeken naar:
1. aantal gewonnen wedstrijden
2. doelpuntensaldo

Bij gelijkstand in de wedstrijden vanaf de kwartfinales worden er penalty's gegeven. Eerst 3 penalty's gevolgd door extra penalty's bij een blijvend gelijkstand. Indien een ploeg na 5min nog altijd niet is komen opdagen om een wedstrijd te spelen, wordt de uitslag automatisch omgezet in een 5-0 overwinning voor de tegenstander. Bij onduidelijkheden blijft de scheidsrechter het laatste woord houden!!!

Veldindeling:

plattegrond veld